Digitaal oriënteren
Koop online
Plan een winkel afspraak
Maak een proefrit


Euro Tweewielers is de all-round fietsspecialist in het centrum van Leiden.

Bij ons staat de klant centraal. Zo luisteren we naar de klant en denken met ze mee om samen tot de beste oplossing te komen tegen de beste prijs/kwaliteits verhouding. Dit zijn de aspecten waar wij als Euro Tweewielers voor staan.
Met ruim 11 jaar ervaring in de verkoop van fietsen, elektrische fietsen en tweedehandsfietsen. kunnen wij u de beste service en onderhoud garanderen in combinatie met onze drietal open werkplekken in de winkel hier voeren wij alle soorten service en reparaties voor u uit. Van banden repareren tot compleet reviseren van versnellingsnaven.
Pointer fietsen hebben een uitstekende prijs/kwaliteits verhouding. Kenners en fietseigenaren van het Pointer merk weten dat ze heel veel fiets krijgen voor hun geld. U betaald minder voor de naamsbekendheid maar u krijgt daadwerkelijke meer fiets. Pointer is het fietsmerk waar duurzaamheid en stevigheid voorop staat. Zoekt u een nieuwe fiets? Kom dan zeker langs in onze winkel.


Digitaal oriënteren op je mobiel, gewoon bij je eigen Pointer dealer | Pointer heeft daarom een breed assortiment van actuele fietsen en E-Bikes met een eigentijdse look. Voor ieders smaak en ieders budget is er wel een moderne Pointer fiets of een Pointer E-Bike te vinden. Degelijk gebouwd, met uitstekende onderdelen en accessoires en gegarandeerd goed voor jarenlang fietsplezier.

Online een fiets, E-bike kopen of juist een bedrijfsfiets aanschaffen met fiscaal voordeel waarbij je de nota in kunt leveren bij jou eigen werkgever? Informeer bij je werkgever wat er mogelijk is. Er zijn twee mogelijkheden: een bedrijfsfiets
verstrekken aan de werknemer of het geven van een vergoeding zowel compleet of in een gedeelte. De werknemer is dan eigenaar van het product en heeft geen maandbedrag van bijvoorbeeld: 36 m/d. Maar een fiscaal voordeel op de aanschafprijs via zijn of haar eigen werkgever.